Абонаменти и плащания

Какви видове абонаменти предлагаме?

Абонаменти за игра във форума за както следва:

1 месец: 12 лв.
3 месеца: 30лв.
6 месеца: 50лв.
12 месеца: 80лв.

Какво получавате за тях?

  • Ще можете да участвате във всяка учебна година (за времето, за което сте си платили), която организираме и съответно да взимате участие във всички занятия, които ще предложи тя. Можете да участвате във всички масови РП-та , куидични мачове и учебни задания.
  • Ще можете да участвате във всички конкурси, томболи и игри, които се организират във форума, в много от които ще можете да печелите награди, които могат да бъдат свързани с героя ви и/или могат да бъдат съвсем истински награди, които да получите реално, извън играта.
  • Ще можете да развивате собствени истории от всякакъв характер не с един, не с два, а с колкото героя пожелаете, тъй като във форума ни няма ограничения за брой герои, които да имате, нито има ограничение, да сте задължени да участвате с герой, който е ученик. Светът във форума е развит достатъчно много и предлага много възможности и за порасналите герои – да работите в МнМ, да разследвате тъмни герои, да сте лечител в Свети Мънго, да сте собственик на магически магазин и много други.
  • Можете да развивате специални способности на героя си и да развивате самостоятелни истории, в които да каните други потребители или които да изведете сами.
  • Можете да организирате масови РП-та от всякакъв тип, стига те да са консултирани с Администраторския екип и да не противоречат на въведените в света канони.
  • Можете да вземете участие в Главната Сюжетна Линия, която се организира от Администаторите, с който свой герой пожелаете и други.

Как да си заплатя?

За да си заплатите, единственото, което трябва да направите е да преведете съответната сума на нашата фирмена сметка по-долу можете да превеждате съответните суми. Титуляр е: Друга земя ООД.

В основанието за плащане напишете: “Абонамент RPWizards – 1 месец или / 3 месеца / 6 месеца / годишен” и в допълнителната информация задължително ни изпратете 3 имена, име на акунта, за който плащате (или име на основен герой) и имейл, за да ви издадем фактура и да ви я изпратим.

IBAN: BG20RZBB91551005868081

BIC:RZBBBGSF

Банка: Райфайзенбанк АД

ЗАБЕЛЕЖКА: всички играчи заплащат абонамент за игра. Играчите, които изпълняват длъжности/роли на преподаватели и/или изпълняват друга административна роля във форума, както и играчи, които печелят различни конкурси и игри, могат да печелят безплатни абонаменти за игра.